REFERINȚELE NOASTRE

Referințe

Programele de tratament, cu tehnologii complet individualizate pe fiecare instalaţie, au fost recomandate de specialiştii firmei în funcţie de caracteristicile apei, a materialelor de construcţie şi caracteristicile tehnice de funcţionare ale instalaţiei, precum şi de solicitările beneficiarilor.
Rezultatele acestor programe de tratament au fost cele preconizate, astfel încât toţi clienţii noştri au fost mulţumiţi.

Prezentăm câteva exemple unde programele de tratament aplicate de EDICHIM au avut rezultate deosebite.

I.N.C.M.D. – ICEMENERG

Institutul de cercetări I.N.C.M.D. – ICEMENERG – Bucureşti a efectuat cercetări şi testări pe diverse tipuri de apă a produselor fabricate de S.C. EDICHIM S.R.L., obţinându-se rezultate deosebite în protecţia metalelor împotriva crustei si coroziunii. 

DALKIA

DALKIA – TERMO PRAHOVA aplică programul de tratament al S.C. EDICHIM S.R.L. din octombrie 2003, obţinându-se viteze de coroziune pe cupoane de alamă de 0,002÷0,005 mm/an şi lipsa depunerilor de crustă, deşi foloseşte apă de adâncime cu duritate şi alcalinitate mare, în locul apei tratate. La testele efectuate periodic s-au obţinut viteze de coroziune cuprinse între 0,0006÷0,003 mm/an.

S.N.P. PETROM

S.N.P. PETROM – sucursala PETROBRAZI aplica programul de tratament al S.C. EDICHIM S.R.L. din anul1996 pâna in prezent, obţinându-se viteze de coroziune pe cupoane de oţel-carbon cuprinse între 0,01÷0,06 mm/an şi pe cupoane de alamă cuprinse între 0,01÷0,002 mm/an

ROMPETROL

SC ROMPETROL RAFINARE PETROMIDIA SA aplică programul de tratament recomandat de SC. EDICHIM S.R.L., obţinându-se viteze de coroziune pe cupoane de oţel-carbon cuprinse între 0.05÷0.06 mm/an şi pe cupoane de alamă cuprinse între 0.006÷0.03 mm/an.

OLTCHIM

S.C. OLTCHIM S.A. – RÂMNICU-VÂLCEA a aplicat programul de tratament al S.C. EDICHIM S.R.L. în perioada: 1998 – 2008, obţinându-se viteze de coroziune pe cupoane de oţel-carbon cuprinse între 0,02÷0,05 mm/an.

LUKOIL

Pentru S.C. PETROTEL LUKOIL S.A. aplicarea programului de tratament al S.C. EDICHIM S.R.L. a dus la obţinerea unor viteze de coroziune pe cupoane de oţel-carbon cuprinse între 0,01÷0,07mm/an şi pe cupoane de alamă între 0,003÷0,007mm/an.

STEAUA ROMANA

S.C. RAFINĂRIA STEAUA ROMÂNĂ S.A. a aplicat tratamente de curăţire a crustelor carbonatice, obţinându-se rezultate foarte bune. În prezent această societate aplică tratament de protecţie împotriva crustei şi coroziunii.

AMONIL

Pentru S.C. AMONIL S.A. SLOBOZIA aplicarea programului de tratament al S.C. EDICHIM S.R.L. a dus la obţinerea unor viteze de coroziune pe cupoane de oţel-carbon cuprinse între 0,017÷0,05 mm/an.