OFERTELE NOASTRE

Oferta de Produse pentru Industrie

OFERTĂ

PRODUSE PENTRU INDUSTRIE

S.C. EDICHIM S.R.L., cu sediul în GĂEŞTI, judeţul Dâmboviţa, producător de PRODUSE PENTRU TRATAREA APELOR ŞI PROTECŢIE ANTICOROZIUNE, ANTICRUSTĂ, CURĂŢIRE ŞI DEZINFECTARE A SUPRAFEŢELOR, vă pune la dispoziţie produse şi programe complete de tratament pentru:

CONDIŢIONAREA APEI DE RECIRCULARE UTILIZATĂ ÎN CIRCUITE DE RĂCIRE/ÎNCĂLZIRE.

Produsele au fost astfel gândite şi realizate pentru a satisface cerinţele din toate utilajele şi toate punctele de tratare.

TRATAREA APEI RECIRCULATE din sistemele de răcire sau de încălzire industriale – PROGRAMELE DE TRATAMENT pentru circuitele de apă de răcire/încălzire cuprind produse care asigură:
  • Protecţia instalaţiilor împotriva coroziunii şi depunerilor de crustă:
– produse utilizate: Inhibitor de crustă şi coroziune EDIROM ICR3;
  • Protecţia instalaţiilor împotriva dezvoltărilor şi depunerilor microbiologice
– produse utilizate: EDIROM BIO A, EDIROM BIO C.

Institutul de cercetări I.N.C.M.D. – ICEMENERG – Bucureşti a efectuat cercetări şi testări pe diverse tipuri de apă a produselor fabricate de S.C. EDICHIM S.R.L., obţinându-se rezultate deosebite în protecţia metalelor împotriva crustei şi coroziunii. 

În speranţa că oferta prezintă interes pentru firma dumneavoastră, specialiştii firmei vă stau la dispoziţie cu toate informaţiile necesare.

V-am rămâne recunoscători dacă aţi avea amabilitatea să ne contactaţi pentru a stabili un termen pentru o întâlnire cu reprezentanţii firmei noastre.

DIRECTOR GENERAL
CRISTIN IACOBUŢĂ